بعد از چه مدت می توان خواص قارچ گانودرما بر پیسی را مشاهده کرد؟
با مصرف گانودرما ظرف مدت چند ماه سلولهای تخریب شده جایگزین سلول های نو شده و باعث یکدست شدن و همرنگ شدن پوست میشود. از عوامل تاثیر گذار بر خواص قارچ گانودرما برای پیسی میتوان به شدت تخریب رنگدانه ها روی پوستی و سن اشاره کرد. یعنی تاثیر قارچ گانودرما بر پیسی بسته به شرایط متغیر است و یک بیمار گاها باید مدت طولانی تری از قارچ گانودرما استفاده کند تا نتیجه ی مطلوب را ببیند.
قارچ گانودرما قارچی موثر برای درمان اغلب بیماری های پوستی است و با دارا بودن تری تپین ها و بتاگلوکان ها از ایجاد حساسیت جلوگیری کرده کبد را پاکسازی کرده و سم زدایی میکند. از آنجایی که ممکن است بیماری پیسی به دلیل اختلالات روانی به وجود آمده باشد, قارچ گانودرما با دارا بودن ماده ای آرامش بخش باعث آرامش اعصاب و روان شده و اختلالات عصبی را درمان می کند.
نداشتن استرس و اضطراب و قوی نگه داشتن سیستم ایمنی بدن تاثیر قارچ گانودرما بر پیسی را چند برابر می کند. این قارچ خواص بسیار زیادی دارد و به طور سنتی و در طی سالیان سال برای درمان بیماری های بسیاری استفاده می شده است و خواص قارچ گانودرما برای پیسی فقط گوشه ای از تاثیرات بی نظیر این قارچ بر بدن انسان است.
با استفاده از قارچ گانودرما محصولات بسیار مختلفی تولید می شود. یکی از این محصولات پرکاربرد، کرم گانودرما است. با تهیه این کرم می توان موجب از بین رفتن جای لک های پیسی و حتی جوش شد. برای تهیه این کرم قارچ گانودرما در ابتدا باید دو قاشق چایخوری پودر گانودرمای خاص را درون یک استکان ریخت، سپس با استفاده از یک قطره چکان مقداری آب جوش به آن اضافه کرد. میزان آب باید در حدی باشد که پودر خیس شود و به حالت خمیری تبدیل شود. حال می توانید این خمیر به دست آمده را بر روی قسمت های مختلف بدن که دچار پیسی شده است، بزنید.
قبل استفاده از کرم گانودرما باید محل مورد نظر به خوبی با آب شسته و خشک کنید. این کرم برای اثربخشی مطلوب به ۵ ساعت زمان نیاز خواهد داشت. با استفاده از این کرم و استفاده مداوم از آن شاهد از بین رفتن تمامی لکه های ایجاد شده بر روی پوست خواهید بود. برای اثربخشی سریع تر و بهتر این بیماری توصیه می شود تا در طول درمان از میزان بیشتری میوه، سبزی و آب استفاده شود و از استعمال دخانیات و الکل خودداری شود.
روش تهیه ماسک قارچ گانودرما
برای تهیه ی این ماسک که به ماسک ضد پیری هم معروف است؛ یک قاشق پودر گانودر مای خشک شده را با یک عدد سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب لیموی تازه مخلوط کنید. این ماسک را روی صورت قرار دهید و پس از ۱۵ دقیقه با آب ولرم شستشو دهید.
درمان لک و پیس با قهوه گانودرما
پیسی، بَرَص، لک و پیس یا ویتیلیگو (Vitiligo) یک اختلال تولید رنگدانه است که در آن ملانوسیتها (سلولهایی که رنگدانه تولید میکنند) در قسمتهایی از پوست ، غشاهای مخاطی و شبکیه تخریب شدهاند . در نتیجه لکههای سفیدپوست درنواحی مختلف بدن ظاهر میشوند.
علامت های بیماری پیسی :
علامت بارز پیسی به وجود آمدن لکه های کوچک و گاهی بزرگ سفید روی پوست است . و پزشک در معاینه بالینی متوجه وجود این بیماری در فرد می شود. حتی خود شخص نیز با دیدن این لک ها می تواند متوجه وجود بیماری ویتیلیگو شود. بیماری لک و پیس اغلب با از دست دادن سریع رنگدانه در یک ناحیه آغاز میشود . و معمولا به مدت طولانی بدون تغییر باقی میماند. در مراحل بعد از دست دادن رنگدانه ممکن است مجدد آغاز شود و دوباره متوقف شود. چرخه از دست رفتن رنگدانه و ثبات ممکن است به طور نامحدود ادامه داشته باشد.
شایع ترین مناطق درگیری پوستی عبارتند از: صورت، لب ها، دست ها، بازوها، پاها و نواحی تناسلی.همچنین مویی که در نواحی مبتلا به ویتیلیگو رشد می کند معمولاً سفید می شود .
علت های ابتلا به بیماری پیسی یا برص :
علّت بیماری پیسی شناخته نشدهاست، اما پزشکان چندین نظریه متفاوت مطرح کردهاند. یک تئوری این است که افراد پادتنهایی ( آنتیبادیهایی) تولید میکنند که ملانوسیتهای بدن خودشان را تخریب میکند. تئوری دیگر این است که ملانوسیتها خود به خود تخریب میشوند. در نهایت بعضی افراد گزارش کردهاند که یک رخداد منفرد از قبیل آفتاب سوختگی یا فشار روحی باعث بروز پیسی شدهاست ولی مورد اخیر از نظر علمی ثابت نشدهاست.
حدود ۳ تا ۴ درصد جمعیت دنیا یا (۵۰ – ۴۰ میلیون نفر) ، به بیماری پیسی مبتلا هستند. ۹۵٪ افراد قبل از ۴۰ سالگی علائم را نشان دادهاند. بیماری تمام نژادها و هر دو جنس را یکسان تحت تأثیر قرار میدهد. به نظر میرسد پیسی در افراد مبتلا به بیماریهای خود ایمنی شایعتر است .
قهوه گانودرما برای پسوریازیس
http://persiankharid24.ir/product/%d9%82%d9%87%d9%88%d9%87-%da%af%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7-%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1-%d8%a8%db%8c%d8%b2-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%be%db%8c%d8%b3%db%8c/
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0